Waarom

Preventie ziekteverzuim

Als bedrijf wilt u kunnen vertrouwen op de volledige inzetbaarheid van uw medewerkers. Om te voorkomen dat u te veel werknemers mist en extra kosten heeft vanwege ziekte, is preventie ziekteverzuim sterk aan te bevelen.
Veranderde privé – of werkomstandigheden en psychische of medische oorzaken kunnen al snel van invloed zijn op deze inzetbaarheid. Het voorkomen van (langdurig) uitval en optimaliseren van het welzijn van de medewerker heeft dan uw aandacht nodig.

Met de juiste preventie-maatregelen helpt Verta-consultancy het (dreigend) ziekteverzuim in uw organisatie tegen te gaan.
De aanpak richt zich op het verwezenlijken van een goede work-life balance.
Immers wanneer werknemers plezier hebben in hun baan en ook de thuissituatie en dus werk en privé goed kunnen combineren, zijn ze energieker en vitaler. Minder verzuim is een logisch gevolg.

Heeft uw bedrijf te maken met (dreigende) uitval van medewerkers dan is Verta-consultancy uw partner. Verta-consultancy bied u gedegen maatwerk t.b.v. uw preventie ziekteverzuim, tegen een scherp tarief.
Zo kan binnen uw bedrijf de mogelijkheid worden geboden uw medewerker gebruik te laten maken van Verta-consultancy. Verta-consultancy zal op haar eigen wijze uw medewerker bijstaan en begeleiding bieden daar waar nodig om (langdurig) uitval te voorkomen.

Een snelle inzet verdient zich terug.